Leaganele pleaca de la noi in 1-3 zile lucratoare. Pentru mobilier & decoratiuni vom da telefonic termenul de livrare, in functie de volumul pe care il avem deja in lucru. Multumim pentru intelegere!

Cum comand

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ai gasit un produs pe care doresti sa il achizitionezi, apasa pe butonul Adauga in cos. In Cosul de cumparaturi ai optiunea sa vizualizezi lista de produse existente in cos, sa modifici cantitatile pe care doresti sa le achizitionezi sau sa renunti la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a te intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, apasa butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasa pe butonul Trimite comanda. In cazul in care esti client nou, va trebui sa iti creezi mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu iti va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care vei putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selecteaza optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introdu informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selecteaza metoda de plata pe care o preferi si foloseste campul Comentarii comanda, care iti va permite sa trimiti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce te-ai asigurat ca esti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasa butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Vei putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON. Preturile afisate nu contin taxele de transport (daca nu este specificat ca este livrarea gratuita pentru produsul respectiv). Aceste taxe vor fi suportate de către client. Comenzile cu valoare mai mare de 400 ron beneficiaza de transport gratuit.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt adevarate, complete si corecte la data plasarii comenzii. In caz contrar nu ne asumam raspunderea pentru orice consecinta determinata de aceste erori. 

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul este de acord ca sa fie contactat de un reprezentant al societatii FOOSA STUDIO SRL prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon/ messenger) pentru confirmarea si prelucrarea comenzii. 

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

1.datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

2.neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

3 invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de FOOSA STUDIO SRL, in cazul platii online;

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si FOOSA STUDIO SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca FOOSA STUDIO SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

FOOSA STUDIO SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Poti plasa o comanda si in cazul in care nu ai un cont activat pe site. Vom avea nevoie sa ne furnizezi datele necesare pentru prelucrarea acesteia (nume, adresă de facturare si livrare, numar de telefon si adresa de email valida).