Leaganele pleaca de la noi in 1-3 zile lucratoare. Pentru mobilier & decoratiuni vom da telefonic termenul de livrare, in functie de volumul pe care il avem deja in lucru. Multumim pentru intelegere!

Termeni si conditii

Ne dorim sa oferim clientilor nostri cea mai placuta experienta de cumparaturi, una care sa ii aduca din nou inapoi la magazin. Acesta este motivul pentru care credem ca politicile magazinului noastru ar trebui sa fie corecte, clare si transparente. Mai jos vei gasi o lista cu toate politicile noastre. Daca nu gasesti informatiile pe care le cauti, te rugam sa nu eziti sa ne contactezi la contact@bubuland.ro. 

 

FOOSA STUDIO SRL 

cu sediul in Cisnadie, str.Duiliu Marcu nr. 59, judetul Sibiu

avand numarul de identificare fiscala 40804012

inregistrat la Registrul Comertului J32/749/2019

are Termenii si conditiile mentionate in continuare, pentru vanzarea de bunuri prin intermediul magazinului online www.bubuland.ro. Folosirea site-ului www.bubuland.ro presupune acceptarea prezentelor Termeni si Conditii de catre utilizator. Se pot sterge sau adauga informatii pe site sau intrerupe activitatea, fara nicio notificare prealabila.

 

PROPRIETATEA INTELECTUALA - DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului bubuland.ro, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva a Foosa Studio SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Foosa Studio SRL a oricaror dintre elementele enumerate se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, decat cu acordul expres al Foosa Studio SRL.

 

CONFIDENTIALITATEA CLIENTILOR

www.bubuland.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Utilizam metode si tehnologii de securitate avansate, pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare. Toate materialele si informatiile personale trimise catre website, prin e-mail sau prin intermediul site-ului, vor fi considerate confidentiale. Prin acesarea site-ului si a produselor noastre, Foosa Studio SRL prelucreaza datele cu caracter personal necesare indeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate si stocate. Esti obligat sa furnizezi datele din formularul de comanda, acestea fiind necesare facturarii si livrarii comenzii. Refuzul tau de a transmite aceste date determina neonorarea comenzii. 

Drepturile persoanei vizate sunt cuprinse în Regulamentul UE nr. 679/2016  privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (RGPD). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa contact@bubuland.ro.

Clientul are obligatia de a pastra confidentialitatea asupra informatiilor despre care a luat la cunostinta cu ocazia accesarii si utilizarii site-ului, precum si cu ocazia comunicarilor transmise pe parcursul inregistrarii, autentificarii, plasarii si onorarii comenzilor si alte asemenea aspecte in legatura cu utilizarea site-ului. Clientului ii este interzis sa dezvaluie catre terti raporturile sale cu Foosa Studio SRL, fara consimtamantul societatii, oferit in prealabil in scris.

Transmiterea de catre Client de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, idei, concepte, know-how, tehnici, etc. ne ofera acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii.

 

PRODUSE

Imaginile publicate pe site au caracter orientativ. Uneori nuantele culorilor produselor pot să difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului. Clientii www.bubuland.ro vor fi informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate produce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon. Datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. 

 

PRETURI

Pretul final platit de tine este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie aferente. Cheltuielile de expeditie sunt detaliate pe Site înainte de finalizarea comenzii, iar taxele de livrare pot diferi in functie de adresa unde se efectueaza livrarea. 

Toate preturile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului www.bubuland.ro sunt exprimate în RON.

Pe siteul www.bubuland.ro nu exista asa numitele taxe ascunse. 

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile afisate pe www.bubuland.ro, fara o notificare prealabila. Aceasta deoarece pretul de achizitie al materiilor prime si/sau al serviciilor suport poate varia.

 

COMANDA

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi suportate de către client. Comenzile cu valoare mai mare de 350 ron beneficiaza de transport gratuit.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt adevarate, complete si corecte la data plasarii comenzii. In caz contrar nu ne asumam raspunderea pentru orice consecinta determinata de aceste erori. 

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul este de acord ca sa fie contactat de un reprezentant al societatii FOOSA STUDIO SRL prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon/ messenger) pentru confirmarea si prelucrarea comenzii. 

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

1.datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

2.neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

3 invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de FOOSA STUDIO SRL, in cazul platii online;

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si FOOSA STUDIO SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca FOOSA STUDIO SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

FOOSA STUDIO SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Poti plasa o comanda si in cazul in care nu ai un cont activat pe site. Vom avea nevoie sa ne furnizezi datele necesare pentru prelucrarea acesteia (nume, adresă de facturare si livrare, numar de telefon si adresa de email valida).

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ai gasit un produs pe care doresti sa il achizitionezi, apasa pe butonul Adauga in cos. In Cosul de cumparaturi ai optiunea sa vizualizezi lista de produse existente in cos, sa modifici cantitatile pe care doresti sa le achizitionezi sau sa renunti la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a te intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, apasa butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasa pe butonul Trimite comanda. In cazul in care esti client nou, va trebui sa iti creezi mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu iti va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care vei putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selecteaza optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introdu informatiile dorite.

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selecteaza metoda de plata pe care o preferi si foloseste campul Comentarii comanda, care iti va permite sa trimiti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce te-ai asigurat ca esti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasa butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Vei putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

 

PLATA

Plata produselor se poate face:

In sistem RAMBURS (plata la livrare) – Pretul total al coletului (inclusiv metoda de transport selectata) se va achita, in momentul primirii produselor. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail). 

  In avans, CU CARDUL. Urmand pasii din cosul de comanda, selectati plata online; veti fi astfel redirectionati catre pagina securizata Mobilpay.ro unde veti completa datele de card si de contact. Tranzactia va fi procesata de Mobilpay, compania prin care se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. In cazul in care comanda nu se finalizeaza, sau unul din produsele comandate nu este pe stoc, va garantam returnarea banilor.

  In avans, prin TRANSFER BANCAR. Plata comenzii se va face catre FOOSA STUDIO SRL  in contul RO10INGB0000999908960815 deschis la banca: INGB Centrala. 

  Atentie la destinatiile cu kilometri suplimentari. Desi site-ul nu permite afisarea costului de transport pentru destinatiile cu kilometri suplimentari, se va percepe un cost de 1 RON/km. Click aici pentru a vedea lista localităților fără km suplimentari.

  Dacă doresti o factura de avans (factura proforma), te rugam sa ne contactezi contact@bubuland.ro. 

  Moneda in care se va efectua plata pentru oricare dintre modalitatile mentionate mai sus este RON; pentru alte monede acceptate te rugam sa ne contactezi.

  Folosirea voucherului cadou

  Ai posibilitatea de a achita o comanda folosind un voucher cadou.

  Cum se foloseste?

  • pune în cosul de cumparaturi produsele pe care vrei sa le cumperi
  • intra in cosul de cumparaturi si bifeaza caseta in dreptul careia scrie "Am voucher cadou sau un cod special"
  • introdu codul de reducere in campul in care scrie "introduceti codul"

  Voucherul poate reprezenta pana la 100% din valoarea produselor unei comenzi (fara taxa de transport si alte servicii suplimentare). Un voucher cadou nu poate fi folosit pentru achizitionarea unui alt voucher cadou.

  Nu poti folosi mai mult de un voucher cadou intr-o comanda si nici daca ai un cod de reducere introdus in cosul de cumparaturi.

  Voucherele in format fizic sau electronic sunt valabile 1 an de la data la care au fost comandate, daca nu este specificat un alt termen pe voucher.

  Folosirea codurilor promotionale

  Cu un cod promotional, ai posibilitatea de a achita o parte a valorii comenzii, pana la intreaga valoare a acesteia. Validitatea codului variaza si este mereu scrisa langa cod. Un cod promotional poate fi folosit in mod repetat.

  Nu pot fi aplicate mai multe coduri promotionale intr-o singura comanda.

   

  LIVRAREA

  Livrarea pentru comenzile de leagane se realizeaza in 2-3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, prin intermediul serviciului de curierat rapid, dupa confirmarea comenzii (prin email sau telefon). Livrarea pentru comenzile la comanda, ce includ produse de mobilier (mese si scaune, decoratiuni, organizatoare, paturi) se stabileste impreuna cu clientul, in functie de volumul de comenzi pe care il avem deja in lucru. 

  Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. Transportul este gratuit pentru comenzile ce depasesc valoarea de 350 lei. Pentru comenzi cu valoare pana in 350 lei, costul de transport este 19 lei, pentru destinatiile care nu presupun kilometri suplimentari. Click aici pentru a vedea lista localităților fără km suplimentari.

  Costul transportului este afisat atat in ultimul pas din procesul de efectuare a comenzii cat si pe factura proforma. Pentru destinatiile cu kilometri suplimentari, daca comanda a fost achitata cu cardul, se va trimite coletul cu ramburs echivalent kilometrilor suplimentari. Pentru destinatiile cu kilometri suplimentari, daca s-a ales plata ramburs, se va adauga la ramburs costul kilometrilor suplimentari (chiar daca site-ul nu permite afisarea in momentul comenzii a costului kilometrilor suplimentari). Plasarea unei comenzi presupune acceptarea acestori termeni in ce priveste costul kilometrilor suplimentari. 

  Livrarile se fac doar in zilele lucratoare de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00 si sambata la cerere.

  Clientul are responsabilitatea de a verifica la primirea coletului integritatea produsului. Daca la livrarea produsului sunt semnalate deteriorari majore ale ambalajului produsului clientul trebuie sa intocmeasca un proces verbal de constatare deteriorare/avarieri sau pierderi impreuna cu agentul firmei de curierat, si sa pastreze un exemplar. Pentru produsele livrate la adresa din comanda si ulterior transportate de catre client la o alta adresa nu ne asumam responsabilitatea referitor la integritatea transportarii respectivului produs!

  Detalii despre livrarea prin serviciul de curierat rapid

  • Livrarea se face la adresa specificata de client
  • Curierul urmeaza sa te contacteze in ziua livrarii (prin apel telefonic sau SMS)
  Daca adresa de livrare si numarul de telefon nu sunt corecte, coletul va intra in status de RETUR si se va intoarce la noi.

  Termenul de pe site pentru livrare este estimativ sau aproximativ.

  In cazul in care ai facut comanda pe persoana juridica, iar factura de la curier pentru transport este pentru persoana fizica, te rugam sa-i soliciti curierului sa-ti emita o noua factura pe persoana juridica.

  In cazul in care preferi alta data de livrare, iar coletul este deja in posesia firmei de curierat, te rugam sa contactezi personal firma de curierat pentru a reprograma data livrarii.

  Foosa Studio SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzaierile de livrare datorate firmelor de curierat sau deteriorarile survenite in procesul de transport. Daca vei constata ca ambalajul coletului este deteriorat, te rugam sa NU accepti coletul, chiar daca iti ofera curierul proces verbal. Nu esti obligat sa primesti coletul daca vei constata ca este deteriorat.

   

  TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR 

  Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului).

   

  POLITICA DE RETUR

  Inainte de a returna un produs, te rugam sa ne contactezi la adresa contact@bubuland.ro, sa ne anunti ca vrei sa returnezi produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la tine.

  Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe Site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

  Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care a intrat in posesia fizica a produsului. In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata. In toate cazurile returnarii sau inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre cumparator. In cazul in care a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.), taxele de transport vor fi suportate de vanzator.

  Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 14  zile de la primirea produsului si in urmatoarele conditii:

  1. Starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu prezinte urme de uzura, de asamblare, zgarieturi, lovituri
  2. Produsul trebuie trimis impreuna cu toate documentele, etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate, produsul sa nu fie folosit, spalat etc.).

  In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate. 

  Daca îi urma verificarilor produsul nu indeplineste conditiile de retur, te vom contacta pentru a-ti comunica acest lucru.

  Spargerea sau deteriorarea produselor in timpul transportului va fi anuntata catre Foosa Studio SRL in termen de maxim 24h de la primirea comenzii, acestea urmand sa fie inlocuite, in mod gratuit, de catre vanzator. In caz contrar, acestea nu vor mai fi eligibile pentru retur/ schimb.

  Produsele folosite sau sparte/ deteriorate in timpul utilizarii lor, nu vor fi eligible pentru retur/ schimb. Produsele efectuate pe comanda nu sunt eligibile pentru retur/ schimb.

  Vă rugăm sa respectați termenul de 14 zile garanție. De asemenea, cumparatorul este de acord cu faptul ca produsele manufacturate si cele din materiale naturale precum lemnul masiv, furnir, nu au cum sa fie fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuantelor de culoare pe diferite suprafete si a particularitatilor aparente pe material. Cumparatorul este de acord cu faptul că produsele din lemn masiv pot prezenta mici crapaturi sau noduri in functie de natura lemnului sau ca pot aparea in timp mici crapaturi in functie de conditiile in care sunt pastrate produsele - la temperaturi situate in afara intervalului 18-30 de grade Celsius si umiditate ridicata. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate.

  Inainte de a returna produsele, clientii trebuie să notifice prealabil comerciantul in scris catre adresa de e-mail contact@bubuland.ro, unde vor specifica urmatoarele:

  –     produsul/produsele pe care doresc sa le returneze

  –     motivul returului

  –     optiunea inlocuirii sau rambursarii sumei

  Costul transportului pentru inlocuirea produselor sparte sau deteriorate in timpul transportului de la Companie catre Client va fi suportat de catre Companie.

  Costul transportului pentru returul produselor din orice motiv va fi suportat de catre Client.

  Returnarea produsului catre societatea FOOSA STUDIO SRL trebuie facuta prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de client, exceptie Posta Romana , conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6 , litera i. 

  Cumparatorii sunt responsabili pentru costurile de transport retur. Daca articolul nu este returnat in starea initiala, cumparatorul este responsabil pentru orice pierdere in valoare.

  Comenzile personalizate nu pot fi returnate sau schimbate. 

  Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz, iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

  Daca cumparatorul doreste restituirea sumei achitate pentru unul sau mai multe produse, vanzatorul va efectua transferul sumelor in contul specificat pe adresa de email contact@bubuland.ro, numai dupa primirea produsului / produselor de la cumparator si dupa verificarea integritatii marfii, in termen de 14 zile calendaristice. Plata se va face prin transfer bancar in contul clientului. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului, fara cheltuielile initiale de livrare. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce cumparatorul a returnat produsul cumparat initial.

  Produsele personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.

  GARANTIA PRODUSELOR

  Garantia produselor se calculeaza incepand cu ziua livrarii, cu condittia respectarii instructiunilor de utilizare si montaj si a efectuarii interventiilor tehnice numai de caatre personal calificat (din partea vanzatorului). Aceasta durata de utilizare nu presupune garantarea lipsei de orice urmaa de uzura la materiale textile, huse, indiferent de material, perne, feronerii.

  PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

  Ne angajam sa iti protejam datele personale si sa le folosim responsabil, cu acordul tau. Poti citi mai multe despre Politica de prelucrare a datelor personale in sectiunea dedicată de pe site.

  Securitatea datelor tale de card este foarte importanta pentru noi. Site-ul www.bubuland.ro proceseaza datele de card introduse prin partenerul nostru Mobilpay.

  Datele de card introduse la achitarea unei comenzi nu sunt stocate pe site si nici nu pot fi accesate de catre angajatii nostri. Pentru siguranta datelor tale, introducerea datelor se efectueaza direct pe serverele securizate Mobilpay.ro. Transmiterea datelor de card se face doar criptat, in conformitate cu legile in vigoare, si numai cu respectarea normelor care se impun pentru securitatea solutiilor de procesare a platilor.

  Societatea FOOSA STUDIO SRL prelucreaza datele clientilor / vizitatorilor, cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate emiterii facturilor de servicii si produse, livrarii comenzilor plasate, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor in legatura cu activitatea desfasurata de companie.

  Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental FOOSA STUDIO SRL, prin urmare dedicam toate resursele si eforturile pentru a prelucra datele personale in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”).

  Conform deciziei nr. 200/14.12.2015, a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), prelucrarile de date efectuate de companii in scopul mai sus mentionat, nu necesita inregistrarea la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal.

  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata ulterior si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice societatea FOOSA STUDIO SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de client / vizitatori. Numele, adresa, numarul de telefon, adresa de email sunt colectate si prelucrate in vederea eliberarii documentelor de plata si a efectuarii tranzactiei bancare (daca este cazul), in vederea contactarii clientului (daca este nevoie), si in vederea livrarii produsului comandat la adresa indicata. Furnizarea acestor date este obligatorie, in vederea onorarii comenzii realizate pe www.bubuland.ro. Refuzul de a furniza aceste date determina anularea comenzii efectuate pe site si rambursarea platii efectuate (daca este cazul). Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către societatea FOOSA STUDIO SRL si sunt comunicate numai firmei de curierat in vederea livrarii produsului la adresa indicata.

  Conform Legii nr. 677/2001, clientii/vizitatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care ii privesc si au dreptul de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa de email contact@bubuland.ro.

  In cazul în care dezvaluirea datelor este impusa de lege (de exemplu, în vederea executarii unei hotarari judecatoresti), societatea FOOSA STUDIO SRL se va asigura ca tertul care solicita dezvaluirea actioneaza in conformitate cu dispozitiile legale incidente, iar cererea priveste numai datele cu caracter personal neexcesive prin raportare la scopul necesitatii. Persoana vizata va fi informata in legatura cu dezvaluirea, numai daca legea permite.

  Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Deoarece pot aparea situatii in care este extrem de important sa luam legatura cu tine pentru a putea livra comanda efectuata, te rugam ca datele oferite in crearea contului personal (in special adresa de email si numarul de telefon), precum si datele destinatarului, sa fie actuale si corecte.

   

  COOKIE-URI

  Folosim cookie-uri si facem acest lucru pentru a ne asigura ca site-ul nostru functioneaza in cele mai bune conditii, iar continutul afisat prezinta interes si relevanta pentru tine, astfel incat sa te poti bucura de o experienta de navigare si de cumparaturi excelenta pe www.bubuland.ro.

  In cazul in care ai nevoie de mai multe informatii, si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta la adresa de email contact@bubuland.ro.

  Ce sunt cookie-urile?

  Un cookie este un fisier care se salveaza pe computerul tau atunci cand vizitezi un website.

  Acest fisier permite retinerea setarilor si a preferintelor tale cand ne vizitezi din nou site-ul, pentru a-ti oferi o mai buna experienta online. Ai posibilitatea de a permite cookie-uri sau nu, dar daca nu vrei sa permiti lansarea de cookie-uri, va trebui sa faci setarile adecvate din browserul tău. Cookie-urile nu pot fi folosite pentru a rula programe sau a transmite virusi informatici in dispozitivul tau. Cookie-urile pot fi citite numai de un server al site-ului (www.bubuland.ro) care a salvat cookie-uri în dispozitivul tău.

  Acceptul pentru folosirea de cookie-uri

  Prin utilizarea cookie-urilor, vei beneficia de o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru. In plus pentru anumite activitati de baza este nevoie de cookie-uri. De exemplu, folosim cookie-uri pentru:

  • > pastrarea produselor rezervate in cosul de cumparaturi;
  • > chat in timp real;
  • > analiza vizitatorilor, in vederea imbunatatirii experientei online. Folosind software-ul Google Analytics, colectam date anonime despre vizitele pe site-ul nostru, cum ar fi paginile vizualizate;
  • > pentru inregistrare. Atunci cand te inregistrezi pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca esti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care esti inregistrat si daca ai permisiunea pentru un serviciu anume.
  • > pentru a pastra preferintele tale si pentru a iti oferi continut si publicitate. Prin aceste cookie-uri sunt retinute preferintele fiecarui utilizator pe site, astfel incat nu mai este necesara setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.
  • > pentru publicitate. Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ai vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia şi cât timp a trecut de cand ai vazut mesajul publicitar.

  Software-urile folosite permit inregistrarea in mod agregat a comportamentului in ceea ce priveste utilizarea site-ului nostru. Informatiile dobandite prin intermediul cookie-urilor sunt anonime si nu vor fi legate de datele cu caracter personal. 

  Astfel, cookie-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:

  • Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte detalii etc) in cosul de cumparaturi (si memorarea acestor optiuni), salvarea anumitor preferinte in vederea reutilizarii viitoare.
  • Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente si mai usor accesibile.
  • Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta.
  • Imbunatatesc eficienta publicitatii online.

  Care sunt avantajele cookie-urilor?

  Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex - preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

  Care este durata de viata a unui cookie?

  Cookie-urile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singura sesiune (cookie-uri de sesiune) si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasit website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (cookie-uri permanente). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

  Cum sunt folosite cookie-urile de catre site

  Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile noastre pentru a oferi servicii confortabile utilizatorilor prin functionalitati precum preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

  O vizita pe acest site poate plasa urmatoarele tipuri de cookie-uri:

  • Cookie-uri esentiale
  • Cookie-uri de performanta
  • Cookie-uri de Social media si publicitate

  Anumite cookie-uri, precum cele de performanta sau cele de Social media si publicitate, pot proveni de la terti.

  Linkuri utile

  Daca doriti sa afli mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

  INFORMARE ȘI COMUNICĂRI

  Comunicari Comerciale

  Cumparatorul/Utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat vanzatorului pentru comunicarile comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii,  in orice moment, dupa cum urmeaza:

  • prin modificarea setarilor din Cont la sectiunea “Abonarile mele”.
  • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in comunicarile comerciale primite de la vanzator sau.
  • prin contactarea  Vanzatorului.

  Renuntarea la primirea comunicarilor comerciale nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document

   In urma achizitionarii unui bun, societatea FOOSA STUDIO SRL  va transmite cumparatorului/utilizatorului comunicari comerciale cu privire la:

  •   sugestii de servicii/bunuri recomandate a fi utilizate impreuna cu bunul/serviciul achizitionat

  Utilizatorul/Clientul se poate dezabona, in orice moment, de la comunicarile comerciale mentionate mai sus  prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la vanzator sau prin contactarea vanzatorului in acest sens.

   

  PUBLICITATEA

   Societatea FOOSA STUDIO SRL  isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

  DISPOZITII FINALE

  Societatea FOOSA STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a utilizatorului/cumparatorului/clientului.

  Societatea FOOSA STUDIO SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

  In limita prevederilor termenilor  si conditiilor, societatea FOOSA STUDIO SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

   

  RĂSPUNDEREA CONTRACTUALĂ

  Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

  Prin crearea si utilizarea contului, utilizatorul/clientul/cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (parola si user) si pentru gestionarea accesarii contului, si este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau, in masura permisa de legislatia in vigoare.

  Prin crearea  contului si/sau plasarea comenzilor, utilizatorul/clientul/cumparatorul  accepta in mod expres si fara echivoc termenii si conditiile site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la  data plasarii comenzii.

   Ulterior crearii contului utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra termenilor si conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

  Termenii si conditiile site-ului pot fi modificati oricand de catre Societatea FOOSA STUDIO SRL, acestia fiind opozabili clientilor / utilizatorilor/ cumparatorilor de la data afisarii pe site. Acceptarea termenilor si conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din site si/sau prin trimiterea comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

   

  LEGEA APLICABILĂ

  Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre societatea FOOSA STUDIO SRL si clienti / cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

   

  LIMITARI

  Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

  1. Intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
  2. Deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
  3. Informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
  4. Posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
  5. Neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  6. Continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

  Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

  1. Produsul comandat nu este pe stoc
  2. Identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

  Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

   

  FORȚA MAJORA

  Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

  Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

  Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

   

  MODIFICARI ALE TERMENILOR SI CONDIȚIILOR

  Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.