Leaganele pleaca de la noi in 1-3 zile lucratoare. Pentru mobilier & decoratiuni vom da telefonic termenul de livrare, in functie de volumul pe care il avem deja in lucru. Multumim pentru intelegere!

Cum platesc

Plata produselor noastre se poate face:

In sistem RAMBURS (plata la livrare) – Pretul total al coletului (inclusiv metoda de transport selectata) se va achita, in momentul primirii produselor. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

   In avans, CU CARDUL. Urmand pasii din cosul de comanda, selectati plata online; veti fi astfel redirectionati catre pagina securizata Mobilpay.ro unde veti completa datele de card si de contact. Tranzactia va fi procesata de Mobilpay, compania prin care se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. In cazul in care comanda nu se finalizeaza, sau unul din produsele comandate nu este pe stoc, va garantam returnarea banilor.

   In avans, prin TRANSFER BANCAR. Plata comenzii se va face catre FOOSA STUDIO SRL  in contul RO10INGB0000999908960815 deschis la banca: INGB Centrala. 

   Dacă doresti o factura de avans (factura proforma), te rugam sa ne contactezi contact@bubuland.ro. 

   Moneda in care se va efectua plata pentru oricare dintre modalitatile mentionate mai sus este RON; pentru alte monede acceptate te rugam sa ne contactezi.

   Folosirea voucherului cadou

   Ai posibilitatea de a achita o comanda folosind un voucher cadou.

   Cum se foloseste?

   • pune în cosul de cumparaturi produsele pe care vrei sa le cumperi
   • intra in cosul de cumparaturi si mergi mai departe la Finalizeaza comanda, iar sub produsele comandate gasesti casuta unde poti introduce Voucherul.

   Voucherul poate reprezenta pana la 100% din valoarea produselor unei comenzi (fara taxa de transport si alte servicii suplimentare). Un voucher cadou nu poate fi folosit pentru achizitionarea unui alt voucher cadou.

   Nu poti folosi mai mult de un voucher cadou intr-o comanda si nici daca ai un cod de reducere introdus in cosul de cumparaturi.

   Voucherele in format fizic sau electronic sunt valabile 1 an de la data la care au fost comandate, daca nu este specificat un alt termin pe voucher.

   Folosirea codurilor promotionale

   Cu un cod promotional, ai posibilitatea de a achita o parte a valorii comenzii, pana la intreaga valoare a acesteia. Validitatea codului variaza si este mereu scrisa pe site.

   Nu pot fi aplicate mai multe coduri promotionale intr-o singura comanda.