Leaganele pleaca de la noi in 1-3 zile lucratoare. Pentru mobilier & decoratiuni vom da telefonic termenul de livrare, in functie de volumul pe care il avem deja in lucru. Multumim pentru intelegere!

Retururi

La Bubuland, ne dorim sa oferim clientilor nostri cea mai placuta experienta de cumparaturi, una care sa ii aduca din nou inapoi la magazin. Acesta este motivul pentru care credem ca politicile magazinului noastru ar trebui sa fie corecte, clare si transparente. Daca nu gasesti informatiile pe care le cauti, te rugam sa nu eziti sa ne contactezi la contact@bubuland.ro. 

Inainte de a returna un produs, scrie-ne la adresa contact@bubuland.ro, sa ne anunti ca vrei sa returnezi produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la tine.

In calitate de cumparator ai dreptul sa renunti la produsele achizitionate de pe site sau sa soliciti schimbarea produsului cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata. In toate cazurile returnarii sau inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre cumparator. In cazul in care a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.), taxele de transport vor fi suportate de vanzator.

Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 14  zile de la primirea produsului si in urmatoarele conditii:

  1. Starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu prezinte urme de uzura, de asamblare, zgarieturi, lovituri
  2. Produsul trebuie trimis impreuna cu toate documentele, etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate, produsul sa nu fie folosit, spalat etc.).

In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate.

Returnarea produsului catre societatea FOOSA STUDIO SRL trebuie facuta prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de client, exceptie Posta Romana , conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6 , litera i. 

Cumparatorii sunt responsabili pentru costurile de transport retur. Daca articolul nu este returnat in starea initiala, cumparatorul este responsabil pentru orice pierdere in valoare.

Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz, iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

Daca cumparatorul doreste restituirea sumei achitate pentru unul sau mai multe produse, vanzatorul va efectua transferul sumelor in contul specificat pe adresa de email contact@bubuland.ro, numai dupa primirea produsului / produselor de la cumparator si dupa verificarea integritatii marfii, in termen de 14 zile calendaristice. Plata se va face prin transfer bancar in contul clientului. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului, fara cheltuielile initiale de livrare. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce cumparatorul a returnat produsul cumparat initial.

Comenzile personalizate nu pot fi returnate sau schimbate. Produsele personalizate la cerere conform comenzii realizate de client, sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale.